måndag 20 april 2009

Måndag

Det blev lite sent igår, klockan var runt 05.20 när vi gick & lade oss & då kunde vi ju inte hålla käften heller, men efter ett tag blev det tyst & vi somnade tydligen ^^
Vaknade runt 11.30 & då blev dett dusch & fix innan vi tog en trip till stan, ångrade oss ganska fort, drog in på konsm & köpte Uncle Ben's Sweet&Sour sås som vi skulle ha till middagen sen blev det hem, ta med oss, filtar & kuddar & gott gott & bergsprängaren upp på taket där vi tillbringade några timmar med skratt & dunka dunka! hahahahaa..
Sen blev det Matlagning, Linda Beäff kom förbi en sväng & efter det blev det att slappa med datorerna i sängen tills Peppis kom. Då blev det hagahallen för att köpa nya ostbågar & 10 energidrycker! hahahah mums.

Sen blev det skräckfilm, den äckligaste ja har sett i hela mitt liv, jag började till och med grina. aldrig mer badrumsskåp!! fyfan. hemsk film, jag var som ett nervknippe efter filmen så det blev att dra på stockholm boogie. Blev en trip till gruvlyckan för att hälsa på Peter också, vi lånade Sandbergs räser bil, tacktack! hahahahah.. du är för stollig.

Nu har vi suttit & halvkollat på Sex and the city filmen medans vi snackat skit & klickat på en varsin laptop :p Nu blir det snart sängen, är ganska trött.
Allt för idag.
Imorn ska vi tydligen upp i ottan & klockan är nu 03.53 så -.-

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar