måndag 24 maj 2010

Soliga Måndag.

Idag har jag hunnit med ovanligt mycket ändå. Vaknade klockan 09.00 utav att en kudde drämdes i huvudet på mig, SKÖNT, TACK... Men i alla fall Jag & Johan drog iväg till Konsum (GICK), handlade nybakade Ciabattas & det blev dom med ost & apelsinmarmelad till frukost på balkongen i solen (: Efter det så styrde vi Skoghall, tänkte spela Minigolf, men dom öppnade ju såklart inte förens kl TVÅ & klockan var elva.. Så vi åkte hem till Petra, kollade på hennes lägenhet & sen blev det en promenad med hennes halvgalna hund, Tequila, vilken sötnos. Efter det skulle vi fördriva tiden medans vi väntade på Natha, så Johan gasade iväg emot Gbg-udden! Vi gick hela vägen ut, jag badade fötterna, solade på klipporna & gick hela vägen tillbaka. Korsade några BARN-KLASSER som fint flyttade sig ifrån hela vägen när vi gick förbi, kungligt. HAHAHA..
Sen var i alla fall Natha klar, så vi plockade upp henne & drog till Mariebergs-skogen där det blev MINIGOLF, äntligen. Dom har byggt nya banor där, skoj skoj! Speciellt Kossan (Y) hahaha..

Efter att jag & Natha vunnit med hästlängder blev det en glass i solen & sen drog vi hem till mig för grillning - Korv, potatissallad & Saft på taket. HAHA, måste sett himla fint ut. Dock grillades det dåligt, stekpannan fick göra jobbet idag.
Sen har vi nog i stort sett legat/suttit där uppe o stekt, lekt fin fina lekar & legat på spikmatta! Wohooou. En helmysig dag i alla fall, hoppas på fler sånna!

Jag & Natha har nu stora planer över vad vi ska styra imorgon (: HURTBULLAR ska vi vara & det är lika bra att börja öva på det där med cyklingen ;) HAHAHA...
Så ärre.
Nu har ni fått mycket information på kort tid.
Toppen.

1 kommentar: