måndag 23 augusti 2010

Måndags svammel

Idag har det hänt mycket kan jag lova! Det började med att Linda plockade upp mig vid halv tre snåret, vi drog ner till Preem för en glass i solen. Där satt vi & babbla, ett bra tag innan vi drog vidare emot Tidafors & Jesper! Där babblade vi ännu mer & bestämde oss för att dra & fiska lite senare. Därför drog vi hemmåt, jag till mig & Linda för att tvätta sin Röda Faran (: (bilen alltså).
Mamma var stressad över en massa så jag tog på mig ansvaret att laga mat, korvgryta & potatis! Yummie in the Tummie, var det!

Vid sex-snåret kom Linda & hämtade mig, vi drog förbi Jesper & sen ut med båten! Första kastet för mig gick i botten men på andra, då fick jag en fisk! En stor aborre.. Som jag tvingade Jesper att ta av & sen kasta i sjön igen. Jädra fiskar, hoppar jämt på min krok. Vips så hade jag en till på kroken, som även den, fick hoppa tillbaka till havs.. Men sen, mina damer & herrar.. Fick jag napp igen.. & vad var det som kom upp? Jo, en mussla :O !! Hallå.. & inte nog mer det, han hade stängt sig på min krok så han hängde med upp, kroken satt inte ens fast i honom.. HAHA, smart mussla där. Jag gav den senare till Johanna så nu bor han i en hink o heter Torsten (: Han ska även bli fir imorn & få leva i dammen (Y) tummen upp.




Efter det så gav sig Linda & Jag iväg på bilåk, in i skogarna. På något sätt så hamna vi i Norum, jag visade mitt gamla hus & vi hälsade på Spökhuset.. Inte nog med det, när vi backar upp så vi lyste med lamporna emot huset (så man ser gubben i fönstret, viktigt viktigt) så gick det bra, vi såg gubben & skulle åka därifrån.. Gick det? Nej.. Bilen satt fast :O AAAAAH! Men Linda som hade dragit i sig ett tjok med öl hoppade ut & blev helt plötsligt Pippi Långstrump! Bar upp bilen.. Eller ja, knuffade upp den, så vi kom iväg! Pjuuuuh.



Sen var kvällen över efter att jag kom hem till Johanssons.. Trodde jag. Hade jag nykel? Nej, den låg på byrån, innanför dörren.. HAHA. Så det var bara för mig att åka med till Linda igen, lägga mig & kolla film med henne & Malm tills Niklas slutade jobba & fick hämta mig, vid midnatt där någongång. BRA ALLEXANDRA!

Nu blir det Paradise & gosa ner sig i sängen!
NATTI & SOV GOTT, fullmåne inatt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar