onsdag 22 september 2010

Röra i rågburken

Hallå bloggjävel !

Idagens dag har det hänt ganska mycket ändå, efter barnvaktning & allt det dära, åt vi Fläskfilé, klyftpotatis & bea! MUMS. Sen for vi in till stan i raketfart, hämtade upp mammas vän på blatteberget & sen bar det av via mormor till Skoghall ! Där släppte vi av alla damer som skulle på Kräftis & drog till Bergvik. Jag var bara TVUNGEN att köpa en ny bh, min var fan typ stenhård & förliten, trots mycket användning! Felmärkt måste den vart också, för det va 75D på fanskapet & jag har inte D på mina titts! Så nu köpte jag mig en 75C & den är mjuk & go & inte förliten.. HMMMM? Orka.

Efter Bergvik blev det Maxi, älskar deras utbud på naturgodis! Så en påse pistagenötter, yogurtdoppade meloner & yogurtdoppade cornflakes, en Ramlösa & en tuggummipåse, sen bar det av! Till pappsen, kollade på idol, sen fick vi ryck & drog på BIO , Resident Evil 3D - grymt bra enligt mig! Gilla de den.

Efter bion har vi cirkulerat på olika ställen, haft expressen pressen efter oss för en desperat intervju & vid ett snåret drog vi via MAX & hämtade upp mamma. Hon fick typ slänga sig in i bilen för jag körde i stan, vilket man inte får! Ajabajja. Hade snuten tagit mig hade han förmodligen fått en blå näsa & jag handfängsel, men men!

Nu är vi hemma, tryggt förvar... Men hela rummet var fyllt av PORR & HYPERSNYGGA TUTTLAMPOR MED FRANSAR! Tack? Antar att porret kommer från Micke, lamporna också i och för sig? Sen fick jag några kräckisböcker med, GILLA! Så nu ska jag återgå till min PORRBOK med PEKBILDER & bara förundras över hur håriga dom var förr i tiden.

PUSS PÅ DET !

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar